luni, 19 ianuarie 2009

cum se poate pierde totul intr-o secunda,va intrebati? daca nu,ar trebui pt ca se poate intampla oricand si oricui...problema e ca doar trebuie sa stiti sa va uitati in jurul vostru si sa profitati tot timpul de ce aveti,si dupa aia ,cum spunea cineva,sa pastrati amintirile frumoase si sa le puneti in jurnalul vietii...frumos nu? ranile se vindeca dar ce facem cu cicatricele? alea raman pe viata fie ca vrem fie ca nu...dar asta e o problema cu care trebuie sa ne descurcam singuri in viata...si cu toate astea sa shtim sa le ascundem. nu pare greu la prima vedere dar este al draqului de greu dar nu imposibil...asa ca pana reusim sa ascundem acele cicatrici trebuie sa stim sa traim cu noi insine...deci "sa ne traiasca fostii sau cum s-o mai spune acum"...

Un comentariu:

  1. cum spunea un muritor de rand:"love is the thing you have to take advantage when you find it first,because you will never find it again."
    asta una bucata chestie de care tre sa profiti,a doua ar fi viata insasi...exista oameni care se supara pe saraca viata si soarta,ca nu le-a dat sansa sa....dar nu se gandesc ca ei ar fi un pic vinovati...niste looseri...si al treilea lucru de care sa profitam cu totii este propria persoana.suna ciudat,dar eu daca nu incerc singura sa ma motivez sau sa ma laud(atunci cand e nevoie),sa ma stimulez dimineata in oglinda:"moama ce frumoasa esti azi!",nu pot sa fac nimic...tre sa trag de mine si sa profit de mine si de energia mea debordanta(ar zice unii:"ia uite si pe asta ce se lauda pe aci"...vreti sa fiu sincera domnilor?mi se rupe mie de ce ziceti voi...ha :D asta sunt eu :P vecine,cheer up!

    RăspundețiȘtergere