marți, 12 mai 2009

herculane


s-ar putea ca cineva sa zica ca il plagiez cu postarea asta,sa sa fie calm ca nu o fac...o sa vorbesc despre excursia la munte dar de partea fun,nu inainte de a preciza ca am fost la munte cu prietena careia vreau sa ii multumesc ca exista...:*.
asa revenind la partea funny,ar trebui sa spun ca toate au fost bune si frumoase pana cand domnul cu blogul http://neydamn.blogspot.com/ a avut buna inspiratie de a vrea sa escaladeze un munte intr-o stare care nu prea ii dadea o vizibilitate buna dar se pare ca stabilitate ii dadea pt ca el a trecut un rau destul de mic,in schimb eu nu,mai mult de atat mi-am rupt si pantofii venind de la herculane in papuci.Deci pot spune ca sunt printre putini oameni care am fost la munte in papuci.
acelasi domn sus precizat a vrut sa faca putina baza de mine si m-a facut sa merg prin herculane cu blugii suflecati si in sosete,sosete pentru care tin sa-i multumesc.
astea ar fi cateva din intamplarile petrecute la munte...
si la final vreau sa multumesc celor care au fost la munte si care m-au acceptat asa cum sunt la munte si mai ales prietenei mele!

3 comentarii:

  1. hai hai, numai minti lumea si spune adevarul, ca ai vrut sa te duci pe munte mort de beat, si ca eu am incercat sa te tin pe loc, da tu nuuuuu, tu ai zis ca esti mare si tare si ca vrei sa il urci si ai fugit asa ca titirezul fara sa te vada cineva, si apoi eu am venit dupa tine sa te salvez ca erai cu picioarele in sus cu un bocanc in picioare si cu unu cu talpa rupta, te rog daca scrii scrie si tu adevarul :P =)))))))) ( Glumesc duuuude ) oricum a fost super super super ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm ... papucii si restul fazelor au facut totul... iar tu ai fost la inaltime ... >:D< ...merci ptr tot :-*

    RăspundețiȘtergere