joi, 8 iulie 2010

Lady Gaga frustrata sexual?


Dacă acum două luni, Lady GaGa susţinea că nu mai face sex şi se simte foarte bine, după atâta timp de abstinenţă, ne întrebăm dacă nu cumva cântăreaţa îşi exprimă frustrarea sexuală în show-urile sale.
Din ce în ce mai extravagantă, Lady GaGa filmează clipuri din ce în ce mai sexy şi face show-uri provocatoare, uneori duse chiar înspre masochism.

În aprilie, cântăreaţa declara că nu mai face sex şi "nu e rău", ba chiar îşi îndemna fanii să-i ia exemplul. Tot în acea perioadă, ea povestea că în urmă cu câţiva ani a învăţat să-şi provoace orgasme mental şi că îşi doreşte foarte mult ca fanii ei să facă tot posibilul să-i calce pe urme, pentru că nu este nimic neobişnuit în realizările ei.
GaGa: Îmi provoc orgasme mental

În ultima perioadă, apariţiile vedetei sunt pline de tensiune sexuală. Fie că vorbim despre videoclipuri, fie că vorbim despre show-uri.

În ultimul ei clip, "Alejandro", Lady GaGa apare în ipostaze despre care s-a scris că ar aduce blasfemii Creştinismului: apare îmbrăcată într-o robă roşie de latex, înghite rozariul (scenă despre care regizorul a spus că semnifică "plăcerea de a înghiţi sfinţenia") şi are o cruce în zona pelvisului.

Lady Gaga a explicat că: "este o celebrare a dragostei şi aprecierii pentru comunitatea gay, admiraţia mea în faţa curajului şi vitejiei de care trebuie ei să dea dovadă ca să fie împreună. Nu am putut descoperi aceste lucruri cu un bărbat heterosexual în viaţa mea. În videoclip, cerşesc iubirea prietenilor mei gay, dar ei nu mă doresc”.

Mai departe, concertele artistei sunt întotdeauna controversate. De exemplu, luna trecută, GaGa a reuşit să-şi înfurie fanii mimând o crimă în stil de canibalism. Iritarea audienţei a venit în contextul în care controversata cântăreaţă s-a lăsat "omorâtă şi mâncată" de un canibal, în faţa copiilor prezenţi şi ei la concert.

În cel mai recent concert al său, care a avut loc la Madison Square Garden, New York, Lady GaGa a "demonstrat" că are un fetiş cu căţăratul pe diverse obiecte şi a simultat actul sexual pe scenă .

(sursa ClickNet)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu