luni, 12 iulie 2010

Mireasa şi mirele, caftiţi pe stradă După o nuntă ca-n poveşti, o bătaie ca-n filme

De la bal, la spital! Aşa au păţit doi proaspeţi însurăţei, naşii lor şi cavalerul de onoare. După ce au petrecut într-un local din Capitală, veselia lor a fost întreruptă de cinci chef-lii, care i-au luat la bătaie.

Totul s-a întâmplat sub privirile unui poliţist comunitar, care s-a pus la adăpost de sprayurile lacrimogene şi barele de metal folosite în încăierare.

Cătălin şi Elena Epure au avut o nuntă ca-n poveşti şi nu voiau ca aceasta să se sfârşească. Au decis să mai cumpere ceva de băut şi au luat-o la pas prin Centrul Istoric.

Au avut însă ghinionul să dea nas în nas cu alţi cinci petrecăreţi, care erau puşi pe scandal. Din senin, loviturile au început să curgă din toate părţile, atacatorii înarmându-se cu tot ce au avut la îndemână: bare de metal, scrumiere şi sprayuri lacrimogene.


"Războiul" s-a dus chiar în apropierea unei gherete a Poliţiei Locale, unde se afla poliţistul comunitar Sorin Pomană. Fidel numelui său, Pomană a stat pur şi simplu de pomană, luându-şi în schimb măsuri de siguranţă: s-a închis în gheretă.

"Poliţistul comunitar a fost audiat. El a spus că a văzut ce s-a întâmplat pe stradă, însă nu a intervenit", ne-a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Nuntaşii au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu au depus plângere la Poliţie.

A văzut totul, dar n-a intervenit

Sorin Pomană este acuzat de nuntaşi că nu a intervenit în incident şi că s-ar fi baricadat în ghereta lui. Poliţia Locală îi ia apărarea acestuia, despre care afirmă că ar fi fost pus la pământ cu un jet de spray lacrimogen.

(sursa ClickNet)

Un comentariu: